Om oss

Örebro stängsel AB är ett företag som monterar stängsel samt områdesskydd till industrier, institutioner, företag och villor samt manuella och motoriserade grindar av alla slag.
​Vi har varit en del av branschen i över 30 år. Vår långa erfarenhet på marknaden i kombination med en bred kunskap om stängsel gör oss till Örebros bästa stängselmontör. Vi utför mestadels arbeten i Örebro län med omnejd, men tar oss gärna an jobb på längre avstånd.

Vi är ett team med 6 anställda, varav 5 av oss är montörer, 1 är arbetsledare och sen har vi 1 på kontoret som sköter det administrativa. Vår bas, med kontor, verkstad och lagerlokal, ligger i Örebro, i Ormesta Industriområde, på Maskingatan 13.
 
Örebro stängsel AB är ett företag som monterar områdesskydd till industrier, institutioner, företag och villor samt manuella och motoriserade grindar i alla slag. Vi gjuter stängselstolparna med betong för maximal stabilitet, styrka och livslängd. I dessa processer använder vi en hjulgrävare med hydrualhammare som slår extra djupa hål för att stängsel och grindar ska stå stadigt i alla väder samt på lång sikt oavsett vilket motstånd de än sen möter.

Vi erbjuder ett brett utbud inom stängsel och grindar för både privatpersoner, företag, institutioner och industrier. Några exempel på vad vi erbjuder är:
  • Manuella samt motoriserade grindar både till villa och industri.
  • Vägbommar.
  • Hundgårdar.
  • Byggstängsel för uthyrning.
  • 51
Vi monterar manuella samt motoriserade grindar både till villa och industri. Dessutom hyr vi ut byggstängsel och vägbommar, om du är i behov av dem temporärt.

Har du andra eller speciella önskemål? Kontakta oss gärna så gör vi allt vi kan för att lösa dina behov tillsammans med dig. 

Välkommen till Örebro Stängsel - ett säkert val!

Kontakta oss​​​​​

Tel:
019-32 34 50 
E-post:
info@orebrostangsel.se
burin@orebrostangsel.se
Adress
Maskingatan 13
702 86 Örebro